Strobist Experiment met Bubbels
06 maart 2012 
0 min. leestijd

Strobist Experiment met Bubbels

Vandaag ben ik bezig geweest met tulpen, water en bubbels. Ook deze keer weer in combinatie met twee of drie flitsers. Ik hou nu eenmaal heel erg van het tabletop strobist werk... Hoewel alles nog in de experimentele fase is, wil ik toch een paar resultaten met jullie delen. Is het wat of vind je het helemaal niks? Strobist Experiment met Bubbels Strobist Experiment met Bubbels Strobist Experiment met Bubbels Strobist Experiment met Bubbels
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Leo Janssen
Door

Leo Janssen

op 07 Mar 2012

Fantastisch! Alle vier een heel eigen karakter binnen he thema. Klasse!

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 12 Mar 2012

Dankjewel Leo. Inderdaad zijn het totaal verschillende foto's geworden, ondanks dat het maar één tulp was.

Marc König
Door

Marc König

op 07 Mar 2012

Hele mooie foto's peter, Super.

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 12 Mar 2012

Dankjewel Marc, het was ook erg leuk om te doen! :-)

yvonne incanto images
Door

yvonne incanto images

op 12 Mar 2012

dit had ik even iets eerder graag gezien, opdracht voor broer lief om iets met tulpen te doen, en wat was dat een moeilijke opdracht...een simpel bloempje waar ik weinig uit kon halen, dit was prachtig geweest. als het gelukt was hoor..;-)Ik mag dit graag zien, kunstwerkjes om van te genieten maar ook om zo met fotografie bezig te zijn..klasse..Groetjes Von

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 12 Mar 2012

Dank voor je compliment, Yvonne!Jammer dat je de post nu pas ziet, toch staat ie al een paar dagen online hoor. ;-)Heb je wel de post met de roos en bubbels gezien?

Reactie plaatsen