Spelen met Flitsers en Parfum 1
29 november 2011 
0 min. leestijd

Spelen met Flitsers en Parfum 1

Vandaag weer een aflevering in de serie van 'Spelen met Flitsers...', deze keer met flesjes parfum. Ik heb verschillende strobist opstellingen gebruikt, die op zich heel weinig van elkaar verschillen, maar toch een heel divers effect kunnen geven. Er komen dus nog meer postjes met dit soort foto's en later zal ik ook de setup laten zien. In het kort: een spiegel als ondergrond, een diffusiescherm met daarachter een paraplu met een Nikon SB-28 op 1/16 als achtergrond. Links en rechts stonden steeds zwarte platen en in dit geval stond er ook een zwarte plaat (A4-formaat) tussen de spiegel en diffusiescherm. En dan krijg je zo'n foto: (kijk ook even naar deze foto, zonder zwarte plaat) Spelen met Flitsers en Parfum Strobist Style
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen