Spelen met Flitsers en Parfum 2
30 november 2011 
0 min. leestijd

Spelen met Flitsers en Parfum 2

Vandaag aflevering twee in de serie 'Spelen met....'. Weer een parfumflesje en ook nog eens hetzelfde flesje als ik gisteren heb gepost. Maar wat een verschil! Ik heb er nu een belichtingsdiagram bij staan. Het enige verschil met gisteren is de plaat met een zwart A4-tje. Bekijk beide foto's eens en zie hoeveel verschil één detail kan maken! Deze setting komt ook aan de orde bij de online cursus Strobist Fotografie, die je in de Fotografie Praktijkschool kunt volgen. Iets voor jou misschien? Spelen met Flitsers en Parfum Strobist Style Spelen met Flitsers en Parfum Strobist Style Spelen met Flitsers en Parfum Strobist Style
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen