Persoonlijk
Peter van Veen
Persoonlijk
09/06/2012
0 min
5

Zonsondergang aan de Merwede

09/06/2012
0 min
5
Vanavond besloot ik op het allerlaatste moment (ok, ook een beetje aangespoord door Hetty) om nog even de haven in te rijden en de mooie rode lucht vast te leggen. En het was best bijzonder moet ik zeggen. Natuurlijk heb ik dit wel vaker gezien, maar deze keer was er veel blauw en rood in de lucht te zien, meer dan anders. Daarna werd ik getrakteerd op een knaloranje 'vuurwerk' aan de horizon. Prachtig. Niet alleen om te fotograferen, maar vooral ook om je heerlijk even onder te dompelen in de serene rust die van zo'n zonsondergang uit gaat. Hieronder twee van de resultaten. De eerste is vrij natuurlijk gehouden, bij de tweede foto heb ik me even iets laten gaan in Lightroom en Nik Color Efex Pro. Zonsondergang aan de Merwede Zonsondergang aan de Merwede
Reacties
Categorieën