Zonsondergang aan de Merwede
06 september 2012 
0 min. leestijd

Zonsondergang aan de Merwede

Vanavond besloot ik op het allerlaatste moment (ok, ook een beetje aangespoord door Hetty) om nog even de haven in te rijden en de mooie rode lucht vast te leggen. En het was best bijzonder moet ik zeggen. Natuurlijk heb ik dit wel vaker gezien, maar deze keer was er veel blauw en rood in de lucht te zien, meer dan anders. Daarna werd ik getrakteerd op een knaloranje 'vuurwerk' aan de horizon. Prachtig. Niet alleen om te fotograferen, maar vooral ook om je heerlijk even onder te dompelen in de serene rust die van zo'n zonsondergang uit gaat. Hieronder twee van de resultaten. De eerste is vrij natuurlijk gehouden, bij de tweede foto heb ik me even iets laten gaan in Lightroom en Nik Color Efex Pro. Zonsondergang aan de Merwede Zonsondergang aan de Merwede
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Dustin Vogel
Door

Dustin Vogel

op 06 Sep 2012

Peter... mooie foto's met mooie kleuren. En een beetje pimpen is niet erg, daar is die software voor uitgevonden.

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 06 Sep 2012

Dankjewel Dustin! Het is altijd weer de vraag hoe ver ver is... Al vind ik ook wel dat je gewoon je eigen plan en smaak daarin moet volgen.

Dustin Vogel
Door

Dustin Vogel

op 06 Sep 2012

ja ja.. eigen smaak maar ook wat natuurlijk lijkt. Hoewel... zoveel oranje. ;-) Nee, gewoon eigen smaak want niet iedereen hoeft het mooi te vinden. Sommige houden alleen van het puur natuurlijk gezicht en die zullen dit niet mooi vinden. Alleen jij en eventueel je opdrachtgever.

Robbie Veldwijk
Door

Robbie Veldwijk

op 07 Sep 2012

Twee mooie platen dacht ik zo! De gene waar je minder aan bewerkt hebt heeft mijn persoonlijke voorkeur! De gehele plaat vind ik gewoon fijn (compositie, onderwerp, silhouetten).

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 07 Sep 2012

Dank voor je reactie Robbie!

Reactie plaatsen