Fotografie
Peter van Veen
Fotografie
02/21/2012
2 min
4

Kruiend ijs op Urk

02/21/2012
2 min
4
Expeditie Kruiend IJs op UrkNa alle mooie foto's die ik langs zag komen van het kruiend ijs op diverse plaatsen langs het IJsselmeer kon ik eigenlijk niet achterblijven. Althans, dat was de mening van vrouwlief Hetty. Ik had zo mijn bedenkingen. Hoe kun je na zoveel foto's nog een leuke en aansprekende foto maken? Maar vooruit, afgelopen maandag toch maar de fototas ingepakt voor onze 'Expeditie Urk'. En ik moet zeggen: als je het nog nooit met eigen ogen gezien hebt, is het echt wel een indrukwekkend schouwspel! Uiteindelijk zijn we een kleine twee uren aan het fotograferen geweest. Ik zelf met de Nikon D300 voorzien van 18-50mm kitlens en later nog met de 70-200mm. Hetty fotografeerde met haar favo camera: de iPhone. Dat ziet er dan zo uit: Expeditie Kruiend IJs op Urk Leuk was dat we via twitter te horen kregen dat er nog bekende tweeps aanwezig zouden moeten zijn. Na enig heen en weer getweet hebben we nog even gesproken met Henry en Niels. Leuk! Het was erg moeilijk om een leuke en aansprekende keuze te maken uit de vele foto's die ik heb gemaakt. Mocht je het niet meer origineel vinden: vergeef me en kijk gewoon verder. ;-) Inmiddels heeft Hetty weer een iPhonografie foto geplaatst die ook tijdens deze expeditie is gemaakt. Expeditie Kruiend IJs op Urk Expeditie Kruiend IJs op Urk Expeditie Kruiend IJs op Urk Expeditie Kruiend IJs op Urk Expeditie Kruiend IJs op Urk Expeditie Kruiend IJs op Urk Expeditie Kruiend IJs op Urk Expeditie Kruiend IJs op Urk
Reacties
Categorieën