Kruiend ijs op Urk
21 februari 2012 
2 min. leestijd

Kruiend ijs op Urk

Expeditie Kruiend IJs op UrkNa alle mooie foto's die ik langs zag komen van het kruiend ijs op diverse plaatsen langs het IJsselmeer kon ik eigenlijk niet achterblijven. Althans, dat was de mening van vrouwlief Hetty. Ik had zo mijn bedenkingen. Hoe kun je na zoveel foto's nog een leuke en aansprekende foto maken? Maar vooruit, afgelopen maandag toch maar de fototas ingepakt voor onze 'Expeditie Urk'. En ik moet zeggen: als je het nog nooit met eigen ogen gezien hebt, is het echt wel een indrukwekkend schouwspel! Uiteindelijk zijn we een kleine twee uren aan het fotograferen geweest. Ik zelf met de Nikon D300 voorzien van 18-50mm kitlens en later nog met de 70-200mm. Hetty fotografeerde met haar favo camera: de iPhone. Dat ziet er dan zo uit: Expeditie Kruiend IJs op Urk Leuk was dat we via twitter te horen kregen dat er nog bekende tweeps aanwezig zouden moeten zijn. Na enig heen en weer getweet hebben we nog even gesproken met Henry en Niels. Leuk! Het was erg moeilijk om een leuke en aansprekende keuze te maken uit de vele foto's die ik heb gemaakt. Mocht je het niet meer origineel vinden: vergeef me en kijk gewoon verder. ;-) Inmiddels heeft Hetty weer een iPhonografie foto geplaatst die ook tijdens deze expeditie is gemaakt. Expeditie Kruiend IJs op Urk Expeditie Kruiend IJs op Urk Expeditie Kruiend IJs op Urk Expeditie Kruiend IJs op Urk Expeditie Kruiend IJs op Urk Expeditie Kruiend IJs op Urk Expeditie Kruiend IJs op Urk Expeditie Kruiend IJs op Urk
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Henry van den Hul
Door

Henry van den Hul

op 22 Feb 2012

Gave platen Peter & Hetty! :) En leuk om jullie even te treffen daar 'op' Urk!

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 22 Feb 2012

Dankjewel Henry! Altijd leuk om ergens tweeps zo tegen te komen. ;-) Heb jij ook nog ergens foto's online staan?

Robbie Veldwijk
Door

Robbie Veldwijk

op 24 Feb 2012

Zeker mooie platen, ziet er toch wel heel erg indrukwekkend uit zo! Juiste standpunt etc, werkt goed!

AnneMarie
Door

AnneMarie

op 01 Mar 2012

Whaw geweldige platen zeg !!!!Volgend jaar toch ook eens naar toe gaan !

Reactie plaatsen