Zicht op Slot Loevestein
20 september 2012 
0 min. leestijd

Zicht op Slot Loevestein

In het kader van de voorbereiding van een fotowandeling die we gaan organiseren in het historische vestingstadje Woudrichem, heb ik samen met Leo en Hetty een rondje vesting Woudrichem gelopen. En natuurlijk foto's gemaakt. Want voor je iets organiseert, moet je het eerst een keer zelf gedaan hebben, is mijn mening. Afijn, dit is één van de resultaten. Slot Loevestein gezien vanaf de Rijkswal in Woudrichem. Een fraai uitzicht. Je ziet nog net het slot liggen, verscholen tussen de bomen. Om het schilderachtige van deze mooie vestingstad en het slot nog meer te benadrukken heb ik gekozen voor een aantal filters in Color Efex Pro 4. Like als je het mooi vindt! -even klikken voor groot formaat- Zicht op Slot Loevestein van het mooie vestingstadje Woudrichem
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
astrid Joosen
Door

astrid Joosen

op 20 Sep 2012

Wanneer gaan jullie die wandeling doen?

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 20 Sep 2012

Komende zaterdag 22-9 om 14:00 uur! Meer info staat in de de nieuwsbrief, die heb je vast wel gehad.

Reactie plaatsen