De Heldin met haar iPhone en Macrolens
08 september 2012 
0 min. leestijd

De Heldin met haar iPhone en Macrolens

Met deze post wil ik een ode brengen aan Hetty, mijn vrouw en partner in Moor Fotografie en degene die (praktisch) alles m.b.t. de Apple iPhone en iPhonografie voor haar rekening neemt. Als je weet dat ze voorheen altijd doodsbenauwd was voor alles wat spin heet en er als een insect uitzag, dan snap je wat ik bedoel met Heldin. Nu durft en gaat ze gewoon bovenop zo'n beestje zitten om het maar vast te kunnen leggen met haar iPhone. En let wel, met zo'n macrolens erop is de focusafstand slechts een paar centimeter. Op deze manier bezig zijn vergt het uiterste van fotograaf en apparatuur. UPDATE: het resultaat van deze actie zie je ook hieronder... Like als je dit leuk vind! De Heldin met haar iPhone in actie De Heldin met haar iPhone in actie
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen