Wijds Uitzicht op Fort Altena
22 september 2012 
0 min. leestijd

Wijds Uitzicht op Fort Altena

Ook vandaag zijn Hetty en ik -net als gisteren- even op onze favoriete stek geweest: fort Altena. Lekker even genieten van deze prachtige eerste herfstdag. Wat was het heerlijk weer! Hetty is weer in de weer geweest met haar iPhone en haar favoriete diertje: de libel. Het lukt haar nu zelfs om met de iPhone macrolens video opnames te maken. Let wel: ze zit dan zo'n 2 cm van de kop vandaan... Zelf ben ik ook even bezig geweest met macrofotografie, maar ben later even uitgeweken naar landschapsfotografie. Je hebt op fort Altena namelijk ook een prachtig wijds uitzicht richting Uppel. Dat heb ik met de kitlens (18-50mm) en een polarisatiefilter en een 9-stops ND-filter vastgelegd. Er zat echter te weinig beweging in de lucht om dat zichtbaar te krijgen in de foto. Like als je dit leuk vindt... Klik op de foto voor groot formaat. Wijds Uitzicht op Fort Altena Wijds Uitzicht op Fort Altena
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Fred Noomen
Door

Fred Noomen

op 04 Feb 2013

Prachtige opnamen.

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 04 Feb 2013

Dankjewel Fred!

Reactie plaatsen