workshop en cursus

Hoe ziet een workshop Strobistfotografie er uit?

Een dagje workshop Strobistfotografie voor Beginners Afgelopen december heb ik de laatste workshop 'Strobistfotografie voor Beginners' georganiseerd. Dat was een volle bak. Nou ja, volle bak? Bij Moor Fotografie betekent een 'volle bak' maximaal 4-5 cursisten, waarbij ik zelf als 'docent' (een woord wat me eigenlijk teveel aan mijn middelbare schooltijd doet denken, maar vooruit) aanwezig ben. Vaak is ook mijn vaste assistent Leo aanwezig. Hiermee kunnen we maximaal aandacht geven aan de begeleiding. Daar hechten we heel veel waarde aan. Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht en nog veel meer de cursist zelf laten DOEN! Onderstaande fotoserie (gemaakt door Leo) geeft een beetje een beeld van hoe zo'n dag er een beetje uit ziet! [nggallery id="18"]