Druppelfotografie, voor jou ook leuk!
09 april 2013 
1 min. leestijd

Druppelfotografie, voor jou ook leuk!

Recent heb ik voor een groepje fotografie enthousiasten een miniworkshop druppelfotografie gegeven. En omdat alle spulletjes nog in een krat zaten heb ik van de nood een deugd gemaakt. Ik ben zelf ook weer eens aan de slag gegaan met druppelfotografie. Alles stond toch nog vlak bij de hand, dus waarom ook niet. 's Avonds is altijd een leuk moment van de dag om dat soort dingen te doen. Gewoon een avondje lekker bezig zijn met druppelfotografie. Met water, met melk, met kleurtjes... je eigen creativiteit is je grens. Ik wil dat graag met anderen delen. Normaliter zit druppelfotografie bij de workshop Strobist inbegrepen, maar niet iedereen wil en kan daar een hele dag aan spenderen. Daarom ga ik weer enkele avonden Strobist Druppelfotografie inplannen. Heb je interesse in een gezellig avondje strobist fotografie met druppels, aarzel niet en schrijf je in! Strobist Druppelfotografie Avond Strobist Druppelfotografie Avond Strobist Druppelfotografie Avond
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen