Fotografie

Update Portfolio Moor Fotografie

Het werd weer eens tijd voor een update van mijn portfolio. Na verloop van tijd raak je steeds minder tevreden met zowel de layout als met de inhoud. Foto's waar ik destijds best trots op was vind ik nu eigenlijk niet meer portfolio waardig. Heb jij dat ook? Afijn, ik heb een nieuw design gezocht voor het portfolio. Deze keer (in mijn ogen) heel minimalistisch. Maar wel met de nadruk op zoveel mogelijk beeld. En een duidelijke onderverdeling van de verschillende soorten fotografie. Ook heb ik nu in het menu verwijzingen opgenomen terug naar www.moorfotografie.nl zodat je daar niet meer de weg kwijt raakt. Mocht dat ooit gebeurd zijn. Oordeel zelf. Ik vind het leuk als je me hieronder laat weten wat je er van vindt! Update Portfolio Moor Fotografie