Woordloze Woensdag - Winter 2010
13 januari 2010 
1 min. leestijd

Woordloze Woensdag - Winter 2010

Wordless Wednesday is een initiatief waar ik tegengelopen ben op de blog van Charlotte Meindertsma. De gedachte hierachter is dat bloggers op woensdag één of meerdere foto's plaatsen zonder begeleidende tekst. Vandaar de titel 'Woordloze Woensdag', ook wel Wordless Wednesday genoemd. Ik kies echter voor de hollandse term. In principe moet de foto voor zich spreken! Winter Winterpret Sneeuw IJs Schaatsen Winterweer Moor Fotografie Woordloze Woensdag Winter Winterpret Sneeuw IJs Schaatsen Winterweer Moor Fotografie Woordloze Woensdag Winter Winterpret Sneeuw IJs Schaatsen Winterweer Moor Fotografie Woordloze Woensdag Winter Winterpret Sneeuw IJs Schaatsen Winterweer Moor Fotografie Woordloze Woensdag Winter Winterpret Sneeuw IJs Schaatsen Winterweer Moor Fotografie Woordloze Woensdag Winter Winterpret Sneeuw IJs Schaatsen Winterweer Moor Fotografie Woordloze Woensdag
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Peter Biesheuvel
Door

Peter Biesheuvel

op 13 Jan 2010

voor de mensen die mij niet kennen, die idioot met die grijze muts die staat te vernikkelen van de kou: it's me....... :-)

Adriétte
Door

Adriétte

op 18 Jan 2010

heej Pap!! Mooie foto's hoor. Erg schattig;) En Peter: Je bent hopelijk niet zo'n idioot als je zegt. Xx. Jet

Reactie plaatsen