iPhonografie
Hetty van Veen
iPhonografie
07/27/2012
0 min
0

iPhonografie week 28 Kunst in de Biesbosch

07/27/2012
0 min
0
Tijdens de laatste fotowandeling die we als Moor Fotografie organiseerden kwamen we langs een stukje kunst in de Biesbosch. Normaal ben ik niet zo kunst-achtig, maar dit ding vind ik toch wel leuk in het landschap passen. Zeker met het zonnetje erop. Deze week was ik al erg vroeg in de Biesbosch om de zon te zien opkomen en te kijken of er nog libellen te vinden waren. De zonsopkomst is gelukt, de libellen heb ik helaas niet gezien. Wel dit stukje kunst, die ik met de HDR app heb vastgelegd. Lekker tegen de zon in, waardoor er een flinke flare ontstaat. Ik vind het geheel leuk geworden, en jij? Like even als jij het ook leuk vind! iPhonografie iPhone Foto Kunst Biesbosch
Reacties
Categorie├źn