Wondere Wereld van Waterdruppels
31 oktober 2009 
0 min. leestijd

Wondere Wereld van Waterdruppels

Waarschuwing: bij het zien van de foto's zou je de moed bijna in de schoenen zakken... Maar: check vooral de laatste foto, daar wordt uit de doeken gedaan met welke waterdruppel opstelling deze foto's zijn gemaakt. Je gelooft het bijna niet dat het allemaal zo simpel kan zijn. Ook hier is (zoals zo vaak) weer de sleutel van het verhaal: oefening baart kunst! Veel kijkplezier bij deze Macro Water Druppel Foto's! De Wondere Wereld van Waterdruppels
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Judith
Door

Judith

op 31 Oct 2009

Leuke link met mooie voorbeelden, heel inspirerend. Vorige winter ben ik zelf ook aan het expirimenteren geweest: http://fotojudith.nl/blog/2009/09/18/druppels/ Leuke bezigheid als het te slecht weer is voor buitenfotografie. Mijn opstelling in de keuken is ongeveer hetzelfde, maar ik laat de kraan druppelen (en verzamel veel meer rotzooi om me heen ;))

Marcel Wiegerinck
Door

Marcel Wiegerinck

op 03 Nov 2009

Complimenten voor Judith hoor. Krijg er nu toch ook wel zin in!

anne
Door

anne

op 04 Nov 2009

Wat een mooie foto's. Leuk, om te zien. Groeten: Anne14

Judith
Door

Judith

op 04 Nov 2009

@ Marcel, dank je wel!! OOok Peter en Peter dank je voor het compliment op mn blog. Altijd leuk dat jullie van mij wat zouden kunnen leren, terwijl ik zoveel leerzame info van jullie blog afhaal! Als je wilt kan ik een verhaaltje maken over hoe ik mn druppelfoto's maak.

Judith
Door

Judith

op 04 Nov 2009

@ Peter, wat ik dan wel weer zou willen weten is, hoe jij steeds een andere foto rechtsboven aan in je blog krijg, ziet er super uit!

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 05 Nov 2009

@Judith: dat zou ik erg waarderen! Wat dacht je van een gastblogpost op Moor Fotografie? Dan wil ik je wel verklappen hoe ik die foto's daar krijg.

Judith
Door

Judith

op 05 Nov 2009

Ja lijkt me leuk! Misschien ga ik morgen wel aan de slag met mn fototoestel bij de kraan en maak ik een foto van de opstelling, ook zal ik mijn werkwijze en handige tips opschrijven. Wil je dat via de mail ontvangen?

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 05 Nov 2009

@Judith: dat is goed!

Judith
Door

Judith

op 07 Nov 2009

Voorproefje ;) http://fotojudith.nl/blog/2009/11/07/druppels-2/

Reactie plaatsen