Fort Altena in Infrarood
01 september 2012 
0 min. leestijd

Fort Altena in Infrarood

Vandaag zijn we (Hetty en ik) samen met Leo naar fort Altena geweest. Alledrie zijn we daar al vaak langsgereden zonder er ooit echt geweest te zijn. Er zit nu wat horeca in en het ziet er allemaal netjes opgeknapt uit. We hebben een rondje om het fort gelopen en zijn halverwege ergens blijven steken. Hetty was ergens blijven hangen omdat er ongelooflijk veel libellen rondvlogen. En natuurlijk kreeg zij het voor elkaar om een libel die op haar knie was komen zitten, met de iPhone en macrolens te fotograferen. Met ongelooflijk detail! Zelf heb ik niet bijster veel foto's gemaakt, de zon was ongenadig fel en het licht dus keihard. Wel een mooie gelegenheid om het Hoya IR720 infraroodfilter weer eens uit de tas te pakken. Hoe fel het zonlicht ook was, met deze lens erop had ik zomaar een sluitertijd van 20-25 seconden nodig... Hieronder zie je één van de resultaten. Klik op de foto om deze groot weer te geven. Doe een LIKE al je dit leuk vindt... Fort Altena in Infrarood
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen