Video Vrijdag - 5 irritantste fotografen
15 april 2016 
0 min. leestijd

Video Vrijdag - 5 irritantste fotografen

Deze grappige video kwam ik tegen op het Youtubekanaal van Tony Northrup. Erg vermakelijk en herkenbaar. Ik heb ze allemaal weleens om me heen gehad in de jaren dat ik zelf fotografeer. Hoeveel herken jij er? Ik schrijf 'grappig' maar eigenlijk is het heel spijtig dat er dergelijke fotografen bestaan. Ongetwijfeld allemaal met goede bedoelingen, maar toch. Herken jij iets in jezelf? Probeer je dan te veranderen. Want voor je het weet word je aangezien voor een irritante fotograaf!
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen