Video Vrijdag - Sluiter in slow motion
13 februari 2015 
0 min. leestijd

Video Vrijdag - Sluiter in slow motion

Iedereen kent wel het -vind ik- heerlijke geluid van de sluiter die op en neer gaat. Aan het geluid kun je vaak al wel horen of het snel genoeg ging om een scherpe foto te maken. Maar hoe snel gaat dat? En hoe werkt de sluiter van een spiegelreflexcamera nu eigenlijk? De mannen van The Slo Mo Guys zochten het uit. Met een hi-speed camera. En niet zomaar eentje, maar eentje die kan filmen op een snelheid van 10.000 (!) beelden per seconde... Nou ik kan je verzekeren dat je dan heel goed kunt zien hoe een sluiter er uit ziet en hoe deze werkt. Neem even een kijkje bij deze video voor de sluiter in slow motion:
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen