Fotobewerking
Peter van Veen
Fotobewerking
04/20/2020
0 min
2

Foutjes in je foto opsporen met Photoshop Curven

04/20/2020
0 min
2
Soms heb je dat weleens, hè? Dat je denkt een foto perfect te hebben ontwikkeld. Overal op gelet, zelfs de kleinste details. En dan... later zie je toch wat foutjes in je foto. Of anderen wijzen je er op. Hoe vervelend is dat. Herkenbaar? Dan heb ik een handige tip voor je. Met de hulp van Photoshop Curven (ja ik bedoel de Aanpassingslaag) kun je foutjes in je foto zoals sensorvlekjes, stofdeeltjes, vouwen, onvolledig penseelwerk, etc. feilloos opsporen. En gemakkelijk wegwerken. Ik geef meteen toe, het proces ziet er wat vreemd uit, maar het is uiterst effectief. En daar gaat het om. Ik heb er een video over gemaakt. Kijk je even mee naar mijn uitleg over Photoshop Curven?
Reacties
Categorieën