Foutjes in je foto opsporen met Photoshop Curven
20 april 2020 
0 min. leestijd

Foutjes in je foto opsporen met Photoshop Curven

Soms heb je dat weleens, hè? Dat je denkt een foto perfect te hebben ontwikkeld. Overal op gelet, zelfs de kleinste details. En dan... later zie je toch wat foutjes in je foto. Of anderen wijzen je er op. Hoe vervelend is dat. Herkenbaar? Dan heb ik een handige tip voor je. Met de hulp van Photoshop Curven (ja ik bedoel de Aanpassingslaag) kun je foutjes in je foto zoals sensorvlekjes, stofdeeltjes, vouwen, onvolledig penseelwerk, etc. feilloos opsporen. En gemakkelijk wegwerken. Ik geef meteen toe, het proces ziet er wat vreemd uit, maar het is uiterst effectief. En daar gaat het om. Ik heb er een video over gemaakt. Kijk je even mee naar mijn uitleg over Photoshop Curven?
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Marian Smeets
Door

Marian Smeets

op 13 Jun 2020

Wat een fijne tip, Peter! Dank je wel!

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 15 Jun 2020

Graag gedaan, doe er je voordeel mee!

Reactie plaatsen