Video Vrijdag - Martin Hogeboom
05 september 2014 
0 min. leestijd

Video Vrijdag - Martin Hogeboom

In deze video op vrijdag een interview met (strobist)fotograaf Martin Hogeboom. Iemand die ik persoonlijk ken en ook enorm veel bewondering voor heb. Ook deze video is alweer wat ouder, maar niet minder de moeite waard om even naar te kijken. Kijk, leer en geniet! Meer over Martin Hogeboom en zijn werk kun je vinden op zijn website www.martinhogeboom.nl.
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Chantal
Door

Chantal

op 17 Sep 2014

Jaar of 3/4 geleden model gestaan bij Martin tijdens strobist workshop. Toen nog helemaal niet zo met fotografie bezig. Sinds dien de camera erbij gepakt en ook gaan fotograferen. Helemaal enthousiast geworden die dag over alle mogelijkheden. Wat hij hier in het interview zegt, zie je terug in zijn foto's. Mooi om het verhaal bij de ontwikkelingen te horen. Groetjes Chantal

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 18 Sep 2014

Chantal, leuk om een ervaringsdeskundige te horen! Ik heb Martin een aantal keren ontmoeten in diverserse settings en steeds weer weet hij mij te motiveren en inspireren. :-)

Reactie plaatsen