Review
Peter van Veen
Review
02/23/2015
3 min
8

Review foto op Plexiglas Anti Reflex van Gallery Color

02/23/2015
3 min
8
Van Gallerycolor.nl kreeg ik de mogelijkheid om een foto te laten afdrukken op Plexiglas Anti Reflex. Daar heb ik in de achterliggende periode gebruik van gemaakt en hieronder lees je mijn bevindingen over het uiteindelijke product. Plexiglas is ook wel bekend onder de naam Dibond Acrylaat. Maar wat is het nu eigenlijk? Met je foto achter plexiglas verkrijg je een specifiek glanseffect, gecombineerd met een verrassende dieptewerking. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, zoals je op onderstaand plaatje goed kunt zien. Mijn eindfoto is afgedrukt en gelamineerd op 3mm dibond met daar bovenop 3mm acrylaat (plexiglas). Review Plexiglas Anti Reflex van Gallery Color Gallery Color levert veel meer dan alleen plexiglas, maar de website is duidelijk genoeg om een goede keuze te maken. Men is in elk geval zeer helder en open over wat je krijgt. Ik heb gekozen voor plexiglas en dan de anti reflex variant. Dit heb ik gedaan omdat de plaat tegen een muur komt te hangen waar de zon een deel van de dag op schijnt. Mijn vorige plexiglas afdruk was van gewoon plexiglas en dat spiegelde behoorlijk. Review Plexiglas Anti Reflex van Gallery Color De bestelprocedure via de website verliep heel eenvoudig. Het is niet meer dan drie stappen doorlopen. Het is een eenvoudig proces, waarbij de parameters zich steeds aanpassen aan de laatst gemaakte keuze. Erg overzichtelijk en duidelijk, zoals je hieronder kunt zien. Volgens de site duurt het dan nog maximaal 7 werkdagen voordat je kunt beginnen met uitpakken. Review Plexiglas Anti Reflex van Gallery Color Het geheel kwam stevig verpakt binnen. Iets waar ik altijd erg blij van word. Want het is toch wel een ding wat gevoelig is voor ruwe behandelingen of andere beschadigingen. Review Plexiglas Anti Reflex van Gallery Color Nogmaals de verpakking, waarbij ook meteen het ophangsysteem te zien is. Dat zit er af fabriek al op en wordt geheel gratis meegeleverd. Voordeel vind ik dan dat je het er zelf niet op hoeft te monteren. Ik ben daar niet zo erg goed en vraag me dan altijd weer af of het stevig genoeg is. Dat hoeft hier dus niet! Review Plexiglas Anti Reflex van Gallery Color Hieronder zie je het eindresultaat in volle glorie hangen in onze huiskamer. Review Plexiglas Anti Reflex van Gallery Color Uiteindelijk ben ik meer dan tevreden met deze afdruk. Het landschap leent zich denk ik ook wel goed voor een dergelijk materiaal. Ook van het Anti Reflex heb ik absoluut geen spijt. De manier van bestellen is heel eenvoudig en voor iedereen goed te doen. Het betaal- en afleverproces verlopen ook goed. Een afdruk als deze kost € 99,00 incl. BTW excl. verzendkosten. Dat is aardig wat geld. Maar je krijgt er veel voor terug. Een kant en klare afdruk die je zo aan de muur kunt hangen. Daarbij komt nog het grootste voordeel (in mijn ogen): de Anti Reflex afdruk. Een groot formaat foto aan de muur zonder enige vorm van spiegelingen of andere reflecties vind ik gewoon helemaal top.

Conclusie

Dit is de beste foto op plexiglas afdruk die ik tot nu toe gezien heb. Niet goedkoop, maar dat zie je in de afwerking en het eindresultaat echt terug. Wil je iets moois aan de muur hebben of iets unieks weggeven? Dat is Gallery Color absoluut aan te bevelen!
Reacties
Categorieën