Fotobewerking
Peter van Veen
Fotobewerking
01/26/2022
0 min
0

Lightroom Tip - Kleurlabels in je Workflow

01/26/2022
0 min
0
Wanneer je wat meer gaat fotograferen en er een serieuze hoeveelheid foto's elke keer weer op je geheugenkaart terecht komen is een goede workflow van groot belang. Het is dan nog niet eens zo belangrijk welke workflow je hanteert, maar wel dat je er eentje hanteert. Anders ga je al snel maar wat voor de vuist weg doen. En dan raak je het overzicht kwijt. En dat is uiteraard niet de bedoeling. In mijn Lightroom Workflow maak ik zwaar gebruik van kleurlabels. Een kleur laat mij zien waar een foto in de workflow staat. Elke kleur heeft een bepaalde status. Maar hoe kun je de kleurlabels naar je eigen hand zetten? En hoe maak je een handige, gestroomlijnde kleurenworkflow? In deze video laat ik je zien hoe ik mijn kleurlabelset heb georganiseerd zodat het een toegevoegde waarde heeft in mijn Lightroom Workflow. Kijk even en bepaal of jij er iets uit kunt halen voor jezelf.
Reacties
Categorieën