Lightroom panelen inrichten
11 maart 2022 
0 min. leestijd

Lightroom panelen inrichten

De panelen in Lightroom bevatten zo'n beetje alle functionaliteit die Lightroom in zich heeft. Best belangrijk om die goed in de vingers te hebben. Natuurlijk werkt het enigszins vanzelf, maar het valt meer aan te passen dan je in eerste instantie misschien denkt. Je kunt het zodanig aanpassen dat het veel beter past binnen je eigen workflow. Ik heb er een video over gemaakt. Kijk je even mee? Wil jij ook met gemak werken met Lightroom? Sneller en beter je foto's bewerken? Dan is de Cursus Lightroom Classic absoluut iets voor jou.
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen