Betere foto's maken

Fotobewerking Zaanse molen in Lightroom

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Van een lezer kreeg ik de vraag hoe ik een onderstaande foto van een Zaanse molen in Lightroom van wat meer pit kon voorzien. In zo'n geval zijn er altijd weer veel manieren, deze keer blijf ik In Lightroom en maak er met wat eenvoudige bewerkingen een pittiger geheel van.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column][cq_vc_beforeafter beforeimage="14180" afterimage="14179" autoslide="0"][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column][vc_column_text] Bovenstaande foto laat zien wat de beginfoto is en waar ik uitgekomen ben. Of je dit mooi vind is een ander verhaal. Het is mijn visie en mijn bewerking. Maar het kan je wel helpen. Ik laat je zien waarom en hoe ik deze foto heb bewerkt. En specifiek in Lightroom. Kijk je even mee?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column][vc_video link="https://youtu.be/lLL4PmvneEo" el_width="90" align="center"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2="Wil je ook leren foto's bewerken met Lightroom?" h4="Bekijk dan eens mijn Lightroom Receptenboek!" style="outline" color="black" el_width="lg" add_button="bottom" btn_title="Bekijk het Lightroom Receptenboek" btn_style="flat" btn_color="green" btn_size="lg" btn_i_icon_fontawesome="fa fa-eye" btn_link="url:http%3A%2F%2Flightroomrecepten.nl%2Flightroom-receptenboek|title:Bekijk%20het%20Lightroom%20Receptenboek|target:%20_blank|" btn_add_icon="true"]Het Lightroom Receptenboek bestaat uit 15 online videolessen waarin ik je meeneem in de wereld van Lightroom. Niet alleen het hoe, maar ook het waarom van het bewerken. Inclusief bronbestanden, dus je kunt zó meedoen. :-)[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height="60px"][/vc_column][/vc_row]