Fotobewerking Zaanse molen in Lightroom
08 september 2016 
1 min. leestijd

Fotobewerking Zaanse molen in Lightroom

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Van een lezer kreeg ik de vraag hoe ik een onderstaande foto van een Zaanse molen in Lightroom van wat meer pit kon voorzien. In zo'n geval zijn er altijd weer veel manieren, deze keer blijf ik In Lightroom en maak er met wat eenvoudige bewerkingen een pittiger geheel van.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column][cq_vc_beforeafter beforeimage="14180" afterimage="14179" autoslide="0"][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column][vc_column_text] Bovenstaande foto laat zien wat de beginfoto is en waar ik uitgekomen ben. Of je dit mooi vind is een ander verhaal. Het is mijn visie en mijn bewerking. Maar het kan je wel helpen. Ik laat je zien waarom en hoe ik deze foto heb bewerkt. En specifiek in Lightroom. Kijk je even mee?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row][vc_column][vc_video link="https://youtu.be/lLL4PmvneEo" el_width="90" align="center"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2="Wil je ook leren foto's bewerken met Lightroom?" h4="Bekijk dan eens mijn Lightroom Receptenboek!" style="outline" color="black" el_width="lg" add_button="bottom" btn_title="Bekijk het Lightroom Receptenboek" btn_style="flat" btn_color="green" btn_size="lg" btn_i_icon_fontawesome="fa fa-eye" btn_link="url:http%3A%2F%2Flightroomrecepten.nl%2Flightroom-receptenboek|title:Bekijk%20het%20Lightroom%20Receptenboek|target:%20_blank|" btn_add_icon="true"]Het Lightroom Receptenboek bestaat uit 15 online videolessen waarin ik je meeneem in de wereld van Lightroom. Niet alleen het hoe, maar ook het waarom van het bewerken. Inclusief bronbestanden, dus je kunt zó meedoen. :-)[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height="60px"][/vc_column][/vc_row]
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Jacqueline de Groot
Door

Jacqueline de Groot

op 08 Sep 2016

Dank je wel weer, Peter, voor het inkijkje in jouw manier van bewerken. Steek er steeds weer wat van op!

Nicole Compernolle
Door

Nicole Compernolle

op 17 Sep 2016

Hey peter is het waar dat je alleen maar raw foto kan gebruiken in lightroom ? Groeten Nicole

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 17 Sep 2016

Dat is absoluut een fabel Nicole. Fotobewerking in Lightroom kan op allerlei bestanden, waaronder RAW en JPEG.

Reactie plaatsen