Fotografie

Filter Fun 2

Ook vandaag ben ik weer een poosje bezig geweest met 'spelen met filters'. Geïnspireerd door een van de seminars op de Zoom Campus van afgelopen zaterdag, wilde ik een mooie landschapsfoto maken. Heel dapper heb ik de wekker gezet op 4:30 uur. En dat voelt redelijk barbaars, kan ik je vertellen, ook al is het maar een uurtje eerder dan normaal. Helaas zag ik al meteen dat er een wolkenbank in het oosten boven de horizon hing, dus mijn verwachtingen waren niet al te groot. Gelukkig maar, want ik heb een uurtje aan de rivier de Merwede gestaan, met als uitzicht de brug bij Gorinchem. Mooie locatie, zeker als de zon daar 's morgens het nodige strijklicht overheen gooit. Jammer, maar die zon was dus deze ochtend niet te bekennen! Toch heb ik geprobeerd om er het beste van te maken. Klik op de foto voor groot formaat en laat weten wat je er van vindt! Filter Fun Neutral Density