Macro Wandeling Wilgentuin Biesbosch
22 juni 2013 
0 min. leestijd

Macro Wandeling Wilgentuin Biesbosch

Vanochtend ben ik in de Wilgentuin in de Biesbosch geweest voor de macro wandeling/miniworkshop. Omdat ik er toch vroeg uit moest, ben ik er maar nog een uurtje eerder uitgegaan om ook de zonsopkomst mee te pakken. Er was wat zon aangegeven tussen 5 en 6 uur, dus ach waarom ook niet. Ik kan je vertellen dat het best pijn deed, die wekker om 4:30 uur. Maar dat kwam vooral door het tijdstip waarop we de avond ervoor in bed lagen. :-( Afijn de zon was verborgen achter een enorme wolkenbank zoals je kunt zien op de foto. Daarna was de Wilgentuin aan de beurt. Hoewel het erg hard waaide, viel het daar gelukkig best mee. Het was best goed zoeken en speuren naar interessante insecten. En daarmee bedoel ik niet de muggen, want die waren er meer dan me lief was... Bekijk hieronder de foto's en oordeel of je iets gemist hebt. :-) [nggallery id=3]
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen