Betere foto's maken
Peter van Veen
Betere foto's maken
06/22/2013
0 min
0

Macro Wandeling Wilgentuin Biesbosch

06/22/2013
0 min
0
Vanochtend ben ik in de Wilgentuin in de Biesbosch geweest voor de macro wandeling/miniworkshop. Omdat ik er toch vroeg uit moest, ben ik er maar nog een uurtje eerder uitgegaan om ook de zonsopkomst mee te pakken. Er was wat zon aangegeven tussen 5 en 6 uur, dus ach waarom ook niet. Ik kan je vertellen dat het best pijn deed, die wekker om 4:30 uur. Maar dat kwam vooral door het tijdstip waarop we de avond ervoor in bed lagen. :-( Afijn de zon was verborgen achter een enorme wolkenbank zoals je kunt zien op de foto. Daarna was de Wilgentuin aan de beurt. Hoewel het erg hard waaide, viel het daar gelukkig best mee. Het was best goed zoeken en speuren naar interessante insecten. En daarmee bedoel ik niet de muggen, want die waren er meer dan me lief was... Bekijk hieronder de foto's en oordeel of je iets gemist hebt. :-) [nggallery id=3]
Reacties
Categorieën