De Wondere Wereld van Rookfotografie
18 januari 2014 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Rookfotografie

Rookfotografie is net zo verrassend en inspirerend als bijvoorbeeld druppelfotografie. De ongewone vormen en unieke composities die ontstaan zijn heel intrigerend en tegelijkertijd erg goed om je creativiteit een boost te geven. Natuurlijk komt er, zeker bij dit genre, een stuk nabewerking met bijvoorbeeld Photoshop om de hoek kijken. Maar het is zeker de moeite waard om je daar eens verder in te verdiepen. Ter inspiratie geef ik je hierbij een link naar 20 verbluffende voorbeelden van rookfotografie. Kijk, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van Rookfotografie
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen