De Wondere Wereld van Regenfotografie
10 januari 2015 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Regenfotografie

Ik weet niet hoe jij dat beleeft, maar ik voel me nooit zo geroepen om buiten te gaan fotograferen als het regent. En toch is dat jammer. Want in de regen en met regen zijn de fraaiste foto's te maken. Mede ook nog eens omdat niet veel fotografen dit doen zal je foto er des te sneller uit springen. Maar ja, dat bedenk ik me ook altijd pas achteraf... Fotograferen in de regen bied je een dramatische sfeer maar ook romantische taferelen. je kunt het zoeken in de druppels, in de bliksem of in de wolken. Maar ook dan bieden reflecties mooie kansen. Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Regenfotografie in de vorm van een serie bijzondere regenfoto's. Kijk, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van Regenfotografie
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen