Wondere Wereld
Peter van Veen
Wondere Wereld
01/10/2015
0 min
0

De Wondere Wereld van Regenfotografie

01/10/2015
0 min
0
Ik weet niet hoe jij dat beleeft, maar ik voel me nooit zo geroepen om buiten te gaan fotograferen als het regent. En toch is dat jammer. Want in de regen en met regen zijn de fraaiste foto's te maken. Mede ook nog eens omdat niet veel fotografen dit doen zal je foto er des te sneller uit springen. Maar ja, dat bedenk ik me ook altijd pas achteraf... Fotograferen in de regen bied je een dramatische sfeer maar ook romantische taferelen. je kunt het zoeken in de druppels, in de bliksem of in de wolken. Maar ook dan bieden reflecties mooie kansen. Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Regenfotografie in de vorm van een serie bijzondere regenfoto's. Kijk, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van Regenfotografie
Reacties
Categorieën