De Wondere Wereld van Minimalisme Fotografie
28 juli 2012 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Minimalisme Fotografie

Minimalisme is een aparte stroming in fotografieland. De vraag is niet "wat zet ik op de foto" maar meer is de vraag: "wat laat ik weg in de foto"! Het lijkt heel gemakkelijk, maar persoonlijk vind ik het moeilijker dan gedacht. Probeer het maar eens! Weglaten is vele malen lastiger dan in beeld brengen of houden. Om je wat inspiratie geven heb ik de volgende link voor je: de Wondere Wereld van Minimalisme Fotografie. Kijk, geniet en verwonder! Wondere Wereld van Minimalisme Fotografie
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Peter van Mierlo
Door

Peter van Mierlo

op 05 Dec 2013

In fotografie gaat mijn hart eigenlijk uit naar foto's met zo weinig mogelijk elementen die afleiden van het oorspronkelijke onderwerp. Ik vind het een uitdaging om de vormen zo strak of eenvoudig mogelijk te houden. Het is wel vaak een opgave om niet in herhaling te vallen, om de achtergrond of omgeving steeds weer nieuw te maken. Want anders krijg je steeds een ander object in een zelfde sfeer. En dat gaat dan snel vervelen.

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 06 Dec 2013

Dat is inderdaad een op de loer liggend gevaar, Peter. Dank voor je reactie!

Reactie plaatsen