De Wondere Wereld van Wolken
25 april 2015 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Wolken

Wolken... Nou, daar hebben we er in Nederland genoeg van zou ik denken. En misschien denk je ook wel eens: wolken, wat kan ik daar nu mee? Alleen maar wolken vastleggen is toch saai? Dat lijkt vaak wel zo, maar de kneep zit em in de combinatie met wat er op het land gebeurt in combinatie met de lucht. En de nabewerking doet het natuurlijk ook. Want wat te denken van je beperken tot alleen maar wolken in zwart wit? Deze week wil ik je een serie foto's laten zien van de Nederlandse fotograaf Marinus van Zwieten. Geen foto's dus uit exotische oorden waar de omstandigheden altijd 'perfect' zijn. Deze keer dus inspirerende foto's die jij ook kunt maken! Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Wolken in de vorm van een serie super fraaie foto's waarin de schoonheid van Wolken naar voren komt. Kijk, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van Wolken
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Mooie Plaatjes
Door

Mooie Plaatjes

op 26 Apr 2015

Geweldige foto's zijn dat zeg het heeft mij geïnspireerd om ook een foto om te zetten in B/W zet hem in de FB groep over belichting.

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 28 Apr 2015

Dat is het mooiste wat ik je kan bieden: inspiratie!

Henk.
Door

Henk.

op 07 May 2015

Wolkenfoto. Zelf zou ik de horizon even rechtgezet hebben Peter. Maar daar kan en mag natuurlijk anders over gedacht worden eventueel. Beterschap met je rug. M.vr.groet, Henk.

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 07 May 2015

Dankjewel Henk. Wat de horizon betreft: dat had inderdaad iets beter recht gekund!

Reactie plaatsen