De Wondere Wereld van Landschappen
18 april 2015 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Landschappen

Landschappen fotograferen klinkt misschien wat saai, toch is het een zeer intensieve vorm van fotograferen. Misschien wel omdat er om ons heen zoveel aan landschappen te zien is. Wat is nu mooi en wat is saai? Dat vergt de nodige oefening, zowel van oog als van geest. Als je goed om je heen leert kijken, ontdek je dat er vlakbij de mooiste landschapsfoto's te maken zijn. Je moet het alleen leren zien. Dan komt het vastleggen pas. Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Landschappen in de vorm van een serie super fraaie foto's waarin de schoonheid van Landschappen naar voren komt. Kijk, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van Landschappen
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Rose-Marie
Door

Rose-Marie

op 18 Apr 2015

Bedankt voor alle super tips en uitleg ! Ik ben nog maar een beginner, dus kan nog héééél veel leren. Ro

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 20 Apr 2015

Rose-Marie: graag gedaan hoor! Ik zeg spit de site door en ga vooral veel DOEN!

Reactie plaatsen