De Wondere Wereld van Zonlicht Fotografie
20 juni 2015 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Zonlicht Fotografie

Natuurlijk licht, in de vorm van zonlicht is één van de mooiste vormen van licht. Zo niet de mooiste. Want wat een diversiteit kan dat licht laten zien... Soms lijkt het wel of alles mooi wordt zolang er maar zonlicht op valt. En dan bedoel ik natuurlijk niet het harde licht overdag, maar juist het zachte en warme licht wat je in de ochtend en de avond aantreft. Is het nu echt zo eenvoudig? Nee, dat ook weer niet. Veelal wordt deze vorm van fotografie gecombineerd met een silhouetopname van het onderwerp. En dat vergt nadenken over de belichting. Probeer het maar eens. Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Zonlicht fotografie in de vorm van een serie super fraaie foto's waarin de eenvoud maar ook de schoonheid van het zonlicht naar voren komt. Kijk, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van Zonlicht fotografie
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen