Wondere Wereld
Peter van Veen
Wondere Wereld
07/11/2015
0 min
4

De Wondere Wereld van Zwart Wit Fotografie

07/11/2015
0 min
4
Zwart Wit fotografie heeft wat. Zelf doe ik het niet zo vaak, maar elke keer als ik dit soort beelden zie, denk ik: wauw! Dat wil ik ook wel... Fotograferen in zwart wit is fotograferen in een andere dimensie. Het vergt anders denken. Anders kijken. Wat mij altijd veel helpt is deze tip die ik van vriend Leo kreeg: fotografeer in RAW, maar zet je cameradisplay op 'monochroom'. Op die manier kijk je op je display in zwart wit, maar heb je door RAW nog altijd de beschikking over het volledige kleurenpalet. Een gouden tip, probeer die maar eens! Misschien denk je dat zwart wit fotografie al snel een bepaald soort onderwerp heeft, maar niets is minder waar. Vrijwel elk onderwerp leent zich er voor om zo vastgelegd te worden. Maar je moet/gaat wel anders leren kijken. En dat vind ik altijd winst. Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Zwart Wit Fotografie in de vorm van een serie super fraaie foto's waarin de eenvoud, maar ook de kracht van Zwart Wit Fotografie naar voren komt. Kijk, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van Zwart Wit Fotografie
Reacties
Categorieën