De Wondere Wereld van Reflecties
03 januari 2015 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Reflecties

Zoek je spectaculair beeld? Richt je dan eens op het vastleggen van reflecties! Om dit goed te kunnen doen is een soort verandering in mindset nodig. Want wat normaliter het hoofdonderwerp is, is dat niet meer. Maar juist de reflectie die het hoofdonderwerp weergeeft is het onderwerp geworden. En dat vergt een andere benadering, een andere manier van denken. Even die knop omzetten. Oh ja, probeer niet teveel in een reflectie te laten zien. Eén ding tegelijk. Minder is meer. Ik geef toe: een goede reflectiefoto is niet zomaar gemaakt. Niet elke foto heeft het. In de serie die ik je wil laten zien zitten een aantal meesterstukken. Er is veel mogelijk, maar de nadruk ligt hier meestal wel bij landschappen. Wat ook aardig is: ik heb een paar platen uit ons landje gezien. Zie jij ze ook? Hier is de link naar de Wondere Wereld van Reflecties in de vorm van een serie zeer mooie reflectiebeelden. Kijk, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van Reflecties
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Chantal
Door

Chantal

op 17 Jan 2015

BUITENGEWOON prachtige opnames

Reactie plaatsen