De Wondere Wereld van Landschapsfotografie
28 april 2012 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Landschapsfotografie

Landschapsfotografie kan eigenlijk van alles zijn. Beginnend met de velden rondom je woonplaats tot de mooiste gebieden in exotische landen. In het portfolio van een professioneel landschapsfotograaf kom je foto's tegen van alle uithoeken van de wereld. Dat zal voor de meesten onder ons niet mogelijk zijn. Daarom wil ik je meenemen in een virtuele reis naar de mooiste landschappen gefotografeerd door diverse talentvolle fotografen. Klik op de link voor een adembenemende serie landschapsfoto's. Klik, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van Landschapsfotografie
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen