De Wondere Wereld van Fine Art
21 mei 2016 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Fine Art

Fine Art. Het klinkt alsof het iets met een kunstzinnige uiting te maken heeft. Natuurlijk is fotografie dat ook wel, maar Fine Art is toch net even anders. Fine Art is meer het terrein waar fantasie en werkelijkheid in een prachtige of soms bizarre manier in elkaar overlopen. Goed met Photoshop overweg kunnen heeft hier absoluut een meerwaarde. Niet dat de nabewerking het hoofdbestanddeel vormt, maar wel een substantieel deel er van. Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Fine Art in de vorm van een serie unieke (soms samengestelde) beelden. Ontzettend goed voor de inspiratie. Kijk, geniet en verwonder!
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen