De Wondere Wereld van Vossen
24 oktober 2015 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Vossen

Zelf heb ik ze nog nooit voor de lens gehad. Vossen. Maar ze zijn aardig talrijk in Nederland, dus de kans dat je er een keer eentje tegenkomt, is redelijk aanwezig. Voor wie (vrijwel) zeker vossen voor de lens wil krijgen is er de Amsterdamse Waterleiding Duinen (AWD). Daar zijn de vossen blijkbaar zo tam dat ze bijna uit je hand eten. Deze keer een serie van Nederlandse bodem. En toch van het internationale platform 500px, dus het zijn zeker niet de minste beelden! Om precies te zijn, komen deze beelden van Roeselien Raimond. Meer over haar is hier te vinden. Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Vossen in de vorm van een serie super fraaie foto's waar je kunt zien dat Vossen eigenlijk heel fotogeniek zijn.. Kijk, geniet en verwonder!

Red Fox Burton Style by Roeselien Raimond on 500px.com

Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen