Wondere Wereld

De Wondere Wereld van Kittens

Een gevaarlijke serie dit keer. Niet vanwege fysiek gevaar of zo, maar vanwege de discussie die zo'n leuke serie (in huis Moorfotografie) oplevert. Ik weet niet hoe het bij jou gesteld is, maar het zien van een kitten levert, van groot tot klein, altijd weer de vraag op: zullen we er eentje nemen...? Tot de grote boze vader komt die zegt: "nee". Ondanks dat ik niet direct een kattenliefhebber ben (sorry mensen) vind ik ze zeker wel fotogeniek. En ja, ook voor mij is een kitten heel schattig. Maar een kitten blijft geen kitten. Nou ja, je begrijpt vast wel wat ik bedoel. Ik zie ze liever door de camera. :-) Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Kittens in de vorm van een serie wonderschone beelden. Ontzettend goed voor de inspiratie. Kijk, geniet en verwonder!