De Wondere Wereld van Fotografen
09 januari 2016 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Fotografen

Laten we eerlijk zijn, wij fotografen zijn soms best wel een bijzonder volkje. Altijd maar weer gefocussed om net die ene foto te maken. En daarvoor gaat de ene fotograaf net even verder dan de andere fotograaf. Soms ook een beetje te ver als je het mij vraagt. Misschien denk je wel dat jij al heel ver gaat voor jouw foto. Maar kijk dan eens naar deze, toch ook wel vermakelijke, serie foto's van de wondere wereld van fotografen in actie. Ik moet eerlijk bekennen dat ik echt zo ver niet ga als wat je hier kunt zien. Maar misschien jij wel? Kijk, geniet en verwonder!
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen