De Wondere Wereld van Natuurlijk Licht Portretten
31 oktober 2015 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Natuurlijk Licht Portretten

Veel fotografen roepen het met liefde: natuurlijk licht is het mooiste licht wat er bestaat! Daarover valt natuurlijk te twisten, want licht is licht. Alleen hoe het op je model valt, dat is weer een ander verhaal. Nu ben ik zelf erg gecharmeerd van werken met flitslicht, zoals je wellicht zult weten, maar toen ik deze serie portretten zag, die allemaal gemaakt zijn met natuurlijk licht... Toen viel mijn mond wel open. Dus: voor de mooiste portretfoto's heb je niet perse een flitser nodig. :-) Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Natuurlijk Licht Portretten in de vorm van een serie super fraaie foto's waar je kunt zien dat Natuurlijk Licht Portretten niks onder hoeven te doen voor de studio varianten.. Kijk, geniet en verwonder!
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen