Winnaar Praktijkboek Weer, Nacht en Natuurverschijnselen
16 december 2014 
in Boeken
1 min. leestijd

Winnaar Praktijkboek Weer, Nacht en Natuurverschijnselen

Review Praktijkboek Weer, Nacht & NatuurverschijnselenEen kleine drie weken geleden heb ik een review geschreven van het prachtige en waardevolle Praktijkboek Weer, Nacht en Natuurverschijnselen. Aan alle lezers van de nieuwsbrief (lees jij die ook al? Dan hoef je geen enkel artikel meer te missen èn kans op dit soort leuke dingen!) heb ik één exemplaar beschikbaar gesteld. Daar hoefde je niet veel voor te doen. Alleen maar in een reactie op de review vermelden waarom jij graag dat boek wilde hebben. Daar werd, heel leuk, massaal op gereageerd. Maar liefst 152 lezers lieten hun reactie achter! Wow! Winnaar Praktijkboek Weer, Nacht en Natuurverschijnselen Natuurlijk heb ik alle reacties gelezen. Iedereen had wel een goede reden om het boek te kunnen gebruiken. De een liet dat met meer woorden weten dan de ander. Om een eerlijk verloop te garanderen heb ik maar de hulp ingeroepen van random.org die voor mij een nummer trok. Reactie 38 is de gelukkige winnaar! En de winnaar is geworden.... tataratataaaahhhh:
Joke Ligthart!! Van harte gefeliciteerd!
Ik zal contact met je opnemen over de verzending van het boek. Heel veel plezier ermee!
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Ellen Denkers
Door

Ellen Denkers

op 17 Dec 2014

Gefeliciteerde Joke veel plezier er mee

Denise Sprangers
Door

Denise Sprangers

op 17 Dec 2014

Proficiat Joke!

Audrey
Door

Audrey

op 17 Dec 2014

Van harte. En heel veel plezier ermee

Joke
Door

Joke

op 17 Dec 2014

Dank jullie wel, lees het net

Ashley Bay
Door

Ashley Bay

op 17 Dec 2014

Van harte bofkont!! Het is je gegund! Succes en veel plezier!

Reactie plaatsen