Fotowandeling Avondfotografie in Woudrichem
19 maart 2013 
0 min. leestijd

Fotowandeling Avondfotografie in Woudrichem

Fotowandeling Avondfotografie in WoudrichemNet als vorige keer organiseer ik een fotowandeling door het pittoreske vestingstadje Woudrichem. Deze keer op zaterdag 23 maart 2013. Met een prachtige historische kern die bovendien ook nog eens fraai verlicht wordt, zoals je hiernaast kunt zien. Ik wil rond zonsondergang starten, dan kunnen we ook nog het blauwe uurtje meepakken, dat biedt mooie kansen. Om 19 uur wil ik starten, vooraf schenk ik koffie/thee. De wandeling zal ongeveer 2 uur duren. Deelnamekosten zijn € 25,- met kans op een gratis canvasafdruk van 50x70cm!. Overigens is deze fotowandeling uitstekend geschikt voor alle soorten camera's. Uiteraard is een statief hierbij onmisbaar. Eventueel heb ik er wel een enkele beschikbaar. Aanmelden kan via mail. Doe mee lekker nog even een avondje avondfotografie meepakken! Hieronder de trotse winnaar van vorige keer met het canvas: Winnaar canvas fotowandeling Woudrichem oktober 2012
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen