Fotografie

Mijlpaal Moor Fotografie Praktijkschool bereikt

En wat zijn we hier blij mee! We zijn de grens van de eerste 100 leden van de Moor Fotografie Praktijkschool gepasseerd. :-) Hoe mooi is dat? Daarmee blijkt wel dat het in een behoefte voorziet. Waarom? Moor Fotografie Praktijkschool heeft meer dan 100 leden die zich online en offline inzetten om hun fotografie te verbeteren.

Moor Fotografie Praktijkschool

Wat houdt het nu eigenlijk in? Een online praktijkschool? Hoe kan dat dan? Hoe gaat dat in zijn werk? Hoe kun je daar nu van leren? De Moor Fotografie Praktijkschool is een combinatie van veel dingen. Allereerst is er natuurlijk de peiler van online kennis. Al mijn cursussen en tutorial en webinars zijn daar compleet terug te vinden. Daarmee kun je jouw kennis op het gebied van fotograferen en fotobewerking op peil brengen en onderhouden. Moor Fotografie Praktijkschool heeft meer dan 100 leden die zich online en offline inzetten om hun fotografie te verbeteren. Dan is er de peiler van de wekelijkse Inspiratieopdrachten. Elke week krijg je een woord of thema waarmee je gericht aan de slag kunt. Natuurlijk mag je ook lekker je eigen ding doen en fotograferen, maar een beetje richting is vaak fijn. Plus daarbij komt dat je met velen rondom hetzelfde thema werkt. En dan is het altijd weer enorm verrassend hoe groot de creativiteit van een ieder is. En daar valt weer veel van te leren. Als derde peiler bieden we de interactiviteit. In het forum en in de verdiepingsgroepen wordt nuttige en zinvolle feedback geleverd. Wie wil kan daarmee aan de slag om de foto èn zichzelf te verbeteren. Loop je ergens mee vast? Dan is er ruimte om je Brandende Vragen te stellen. En voor de nodige ontspanning is er een koffietafel. :-) Als vierde peiler zijn er mogelijkheden tot offline momenten. Er komen Meet & Greet dagen (waarvan de eerstvolgende op 24 juni zal plaatsvinden) en de mogelijkheid om offline workshops bij te wonen. Dat alles bij elkaar maakt de Moor Fotografie Praktijkschool tot een nuttige maar vooral ook gezellige en zinvolle club, met zowel online als offline mogelijkheden.

Lid worden en meteen aan de slag?

Ben jij al lid? Klik dan hier: aanmelden Moor Fotografie Praktijkschool

Wat zeggen anderen over de Praktijkschool?

"Fijn dat ik weer de tijd had om je webinar te kunnen volgen. Dankjewel Peter, het was weer heel helder. Gr. E." "De initiatieven die hier genomen worden, worden zeer zeker gewaardeerd. Ik heb hier reeds veel bijgeleerd en zie mijn foto's dan ook steeds verbeteren. H.V." "Gewoon doen, je leert er echt veel van. Ik wel in ieder geval. N.P." "Een aanrader. Ik ben nu al enkele maanden lid en heb al enorm veel geleerd. S.B."
Daarom: aarzel niet. Voor die paar euro kun je het niet laten liggen. Klik en meld je aan!