Fotografie
Peter van Veen
Fotografie
09/16/2011
0 min
24

Spelen met Water en Flitsers

09/16/2011
0 min
24
Ik mag graag in de weer zijn met water en flitsers. De ene keer in de vorm van druppelfotografie, de andere keer weer met iets anders. En zo heb ik nog wel wat leuke dingen in gedachten. Deze keer een heel simpele strobist uitvoering. Een glazen ijscoupe gevuld met water waarin ik een kleine aardappel laat vallen. Er staan twee flitsers gericht op de ijscoupe, beiden op ongeveer 45 graden. Als achtergrond heb ik de zwarte kan van mijn reflectiescherm gebruikt. Doordat er voldoende afstand is tussen de belichte ijscoupe en de achtergrond, valt er hoegenaamd geen licht meer op en wordt deze dus volledig zwart. Wat vindt jij er van? Geef je mening! Spelen Water Flitsers Strobist Spelen Water Flitsers Strobist Spelen Water Flitsers Strobist
Reacties
Categorieën