Druppelfotografie met Fantasie
17 november 2011 
0 min. leestijd

Druppelfotografie met Fantasie

Vandaag een resultaat van een middagje druppelfotografie (als voorbereiding op de komende workshops Strobist Fotografie) met Leo. Nu een keer niet met water, maar met melk. En deze keer ook niet gewoon in een bak vloeistof of een glas of iets dergelijks. Nee, deze druppel liet ik vallen op een omgekeerd (licht paars gekleurd) dessertglas. Ik vond de uiteindelijke opname wat vlakjes en heb in Photoshop het filter 'Fractalius' er doorheen gemengd.

Wil je ook leren druppels fotograferen?

Word dan lid van de Moor Fotografie Praktijkschool en volg de interactieve cursus Strobist Fotografie! Druppel Druppelfotografie Strobist Fantasie Flitser
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen