Gratis Cursus Portretfotografie
16 februari 2010 
0 min. leestijd

Gratis Cursus Portretfotografie

Deze keer geen lang verhaal van mij, maar een doorverwijzing naar een verzameling video's op YouTube van de beautyfotograaf Jörgen, ook wel bekend onder de nickname MadMax. Jörgen legt in een aantal korte filmpjes de basis van portretfotografie uit. Dit doet hij heel eenvoudig met behulp van een etalagepop. In totaal staan er 6 filmpjes van ieder ongeveer 9 minuten lang. Of kort, net hoe je het bekijkt natuurlijk! Klik op het video hieronder om door te gaan met de gratis cursus portretfotografie:
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Marcel Wiegerinck
Door

Marcel Wiegerinck

op 17 Feb 2010

Bedankt Peter!

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 18 Feb 2010

Graag gedaan, Marcel!

Reactie plaatsen