7 Doe Het Zelf Tips
09 mei 2014 
0 min. leestijd

7 Doe Het Zelf Tips

Misschien heb je hem al een keer langs zien komen op facebook of andere sites, maar de tips en trucs die in deze video gedeeld worden, zijn gewoon tè handig om ook niet niet even te delen. :-) De hele video duurt ruim 3 minuten. Toch weten de mensen van COOPH in die korte tijd heel effectief een 7 tal doe-het-zelf tips te geven. Even kijken!
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Marry Baas
Door

Marry Baas

op 29 May 2014

Peter dit filmpje is super. Misschien een idee om dit op de cursus even door te geven?

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 29 May 2014

Natuurlijk! Stiekem ga ik er van uit dat iedereen ook alles op de blog leest... Maar ik hem dit artikel ook even in de Facebook groep gedeeld. Overigens kun je dat zelf ook doen, mocht je een ander interessant artikel tegenkomen.

Reactie plaatsen