Fotograferen met je Smartphone
15 oktober 2013 
0 min. leestijd

Fotograferen met je Smartphone

Fotograferen met je smartphone heeft in de achterliggende tijd een prominente plaats ingenomen bij Moor Fotografie. Ik heb er wat meer over te vertellen en heb er een video van gemaakt. Gewoon bij ons in de huiskamer. Omdat ik je wat te zeggen heb...
De beste camera is die je bij je hebt...
Wil je de tweede video ook al bekijken? Klik dan hier.
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Estrella
Door

Estrella

op 17 Oct 2013

Leuk zo'n filmpje, wat zie jij er trouwens anders uit met een baardje! Ik fotografeer enorm veel met mijn smartphone en gebruik ook verschillende apps. Het 'nadeel' van fotograferen met een smartphone is dat je snel lui wordt omdat het meer 'what you see is what you get' is dan met een spiegelreflexcamera en je met een simpel filtertje vaak gelijk een heel apart effect krijgt. Ik merk aan mezelf dat ik in sommige gevallen eerder naar m'n iPhone pak dan naar m'n spiegelreflex en ik weet niet of ik dat een goede ontwikkeling vind :)

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 21 Oct 2013

Haha! Dank voor je compliment. Ik ben niet zo'n held hoor als het op video aankomt. En ja, ik heb meerdere gezichten. :-) Bij mij is de voorkeur nog altijd de DSLR, maar bij Hetty juist niet. Maar als we een wandeling maken oid, dan fotografeer ik ook lekker met de iPhone hoor. Ik denk niet dat je het ene al beter moet zien dan het andere. De beste foto maak je als je hart er in ligt.

Estrella
Door

Estrella

op 21 Oct 2013

Daar is niks van te zien hoor! Een filmpje van jezelf is ook eng, ik heb één keer een vlog gemaakt en daarna nooit meer, vond het doodeng! Ik heb de DSLR ook als voorkeur omdat ik vind dat je daar toch foto's van hogere kwaliteit mee maakt, maar ik grijp (te) gemakkelijk naar m'n iPhone omdat je daar heel snel een leuke foto mee kunt maken die je desnoods wat opleukt met een filtertje of bewerking. En dat heb je mooi gezegd! Desondanks wil ik wel weer meer met m'n dSLR gaan doen, ik heb niet voor niets zo lang gespaard voor zo'n camera en het is zonde als ik er weinig mee doe. Morgen ga ik met een paar mensen fotograferen in een natuurgebied bij Ameide, bij zonsopgang dus behoorlijk vroeg! Dus dan kan ik de schade weer inhalen :)

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 21 Oct 2013

Succes en vooral veel plezier morgen!

Reactie plaatsen