Hoe doe je de Urbex Twist fotobewerking in Lightroom?
31 oktober 2014 
0 min. leestijd

Hoe doe je de Urbex Twist fotobewerking in Lightroom?

Al geruime tijd had ik twee foto's op de digitale plank liggen die ik van een Moor Fotografie Enthousiast had gekregen. Zij wilde graag een 'urban look' aan de foto's geven, maar wist even niet waar te beginnen in Lightroom. Was het wel mogelijk? Hoe hoe dan? En welke schuifjes? En welke voorinstellingen? Al dat soort vragen. In onderstaande video geef ik daar antwoord op en laat ik zien hoe het allemaal heel simpel kan.
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Estrella
Door

Estrella

op 01 Nov 2014

Heel gave tutorial!

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 03 Nov 2014

Dankjewel, fijn om te horen!

ferdinand
Door

ferdinand

op 03 Nov 2014

duidelijk!!

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 03 Nov 2014

Super! Fijn om te horen. :-)

Roger
Door

Roger

op 04 Nov 2014

heel mooi en verstaanbaar uitgelegd bedankt

Patrick Norder
Door

Patrick Norder

op 05 Nov 2014

zo komt Montzen erg mooi tot zijn recht! :)

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 05 Nov 2014

Kijk, dat hoor ik graag, dankjewel!

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 05 Nov 2014

Patrick, super. Aarzel niet om het resultaat hier of op FB te plaatsen!

Mooie Plaatjes
Door

Mooie Plaatjes

op 07 Nov 2014

Weer iets bijgeleerd bedankt Peter was weer heel duidelijk verteld en laten zien.

Chantal
Door

Chantal

op 24 Nov 2014

ik ben heel blij dat ik deze site ontdek heb , duidelijk en helder uitgelegd hier ben ik super mee geholpen dank je wel Peter

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 24 Nov 2014

Erg fijn om te horen, dankjewel Ineke en Chantal!

Reactie plaatsen