Fotografie
Peter van Veen
Fotografie
10/20/2011
0 min
0

Fotoshoot Workshop Glaskralen branden

10/20/2011
0 min
0
Vandaag mocht ik een workshop glaskralen branden vastleggen. Dat had ik zelf nog niet eerder meegemaakt, voor mij was het proces dus ook nieuw. De ruimte leverde me een aardige uitdaging op: klein, vol en lastig licht (lamplicht en een raam met daglicht). Er was wel licht, maar niet op de voor mij handigste plaatsen. Hier waren mijn flitsers de oplossing. Gelukkig... Eén flitser stond rechts van de camera, ergens in een kast met kralen gehangen op ongeveer 45 graden, terwijl de tweede flitser links van de camera stond op ongeveer 180 graden. Hieronder een paar van de resultaten. Klik op de foto voor groot formaat: Fotoshoot Westwood Creations Werkendam Glaskralen Branden Fotoshoot Westwood Creations Werkendam Glaskralen Branden Fotoshoot Westwood Creations Werkendam Glaskralen Branden
Reacties
Categorieën