De Wondere Wereld van Slow Sync Flash
03 mei 2014 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Slow Sync Flash

Flitsfotografie mag dan de naam hebben dat het lastig is, toch is het de moeite waard om je er eens in te verdiepen. Er zit namelijk een wereld aan mogelijkheden achter. Deze keer wil ik wat meer laten zien over een techniek die 'Slow Sync Flash' heet. Hierbij wordt de flitser gecombineerd met een langer-dan-normaal sluitertijd. En dan krijg je soms bizarre resultaten. :-) Hier een link naar een serie fraaie slow sync flash foto's. Kijk, geniet en verwonder!
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen